Gönyeli hayvan barınağına ilave alanlar

29 Nisan 2024

Güncelleme: 30 Nisan 2024

A
A

Gönyeli Alayköy Belediyesi Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, hayvan barınağına yeni yaşam alanları oluşturulduğunu ve bir muayene odası ile tuvaletin yer aldığını açıkladı.

ZgotmplZ

Gönyeli Alayköy Belediyesi Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, hayvan barınağının koşullarını iyileştirmek için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye olarak hayvanların daha iyi koşullarda yaşamasını sağlamak ve sahiplendirilmek üzere bekledikleri süre boyunca rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak için çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Amcaoğlu, barınağın tam kapalı hale getirilmesi için yeni modüllerin yarı açık durumda olan kısımlarının soğuk ve sıcak hava koşullarına uygun hale getirildiğini belirtti. Ayrıca, üçüncü bir modülde yeni yaşam alanları oluşturulduğunu ve bir muayene odası ile tuvaletin yer aldığını söyledi. Barınağın çevresinde yapılan düzenlemelerle birlikte ağaçlandırma çalışmalarının başlatıldığını ve mevcut yapının rögar sistemi ve parkelenmesinin tamamlandığını da vurguladı.

Amcaoğlu, minik dostların refahı için sürekli olarak çalışacaklarını ve rutin parazit ilaçlama ile aşılama faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirdi. Ayrıca, barınakta tam zamanlı çalışan bir personelin olduğunu ve haftalık olarak haşere kontrolü yapıldığını belirtti. Son olarak, barınakta yaşayan hayvanları gören ve sahiplenmek isteyen kişilerin belediye ile iletişime geçmelerini talep etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar