Çocuklar, Alagadi'de düzenlenen şenlikte eğlendi

23 Nisan 2024

Güncelleme: 23 Nisan 2024

A
A

Çatalköy-Esentepe Belediyesi'nin Alagadi'de düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde çocuklar, birçok aktivite ve oyunlarla eğlendi.

ZgotmplZ

Çatalköy-Esentepe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Alagadi festival alanında büyük bir coşkuyla kutladı.

ÇOCUKLAR BİRÇOK ETKİNLİKLE EĞLENDİ

Festivalde birçok ücretsiz ikram sunulurken, çocuklar için şişme oyun alanları kuruldu.

Etkinlikte Final Üniversitesi okul öncesi öğrencileri çocuklara resim boyama, el baskısı ve ebru sanatı gibi çeşitli aktiviteler yaparken, Yakın Doğu Üniversitesi Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri bölümü öğrencileri çocuklara yüz boyama etkinliği yaptı, iletişim sponsoru Telsim de, balon ve maskotlarla çocukları eğlendirerek festivale katkı sağladı.

Ayrıca İnci Arkan ve Şampiyon Melekler Derneği de çocuklara tişört ve resim boyama etkinlikleri yaptırdı.

Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkanı Ceyhun Kırok da etkinlikte çocuklarla birlikte boyama yaptı ve etkinliğe katılan çocuklarla zaman geçirdi.

Kırok, etkinlik sonunda yaptığı konuşmada çocukların haklarına ve ihtiyaçlarına her zaman öncelik verilmesi gerektiğini vurguladı. 

KIROK: ÇOCUKLARIMIZ AYDINLIK YARINLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Kırok konuşmasında Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm kurtuluş kahramanlarını ve aziz şehitleri rahmet, minnet ve şükranla anarak, çocukların aydınlık yarınların teminatı olduğunu belirtti.

Çalışmalarını sürdüreceklerini ve ülkeyi çok daha ileriye taşıyacaklarını kaydeden Kırok, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Çocukların, Alagadi'de düzenlenen festivalde geçirdiği keyifli vakitler, MYKibris.com kameralarına böyle yansıdı:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar