Bafra Plajı'ndaki restoran hizmete girdi

20 Nisan 2024

A
A

Bafra Halk Plajı'nda yer alan Bostancı Beach Restoran hizmete açıldı. Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi Başkanı Tuğlu, binanın kapalı olmasından üzüntü duyduklarını, tesisi halkla buluşturma sözünü bugün yerine getirdiğini belirtti.

ZgotmplZ

Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi tarafından işletilecek Bafra Halk Plajı Bostancı Beach Restoran, dün düzenlenen törenle açıldı.

Törene, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, UBP Milletvekili Resmiye Canaltay Eroğlu, KEİ Ofis Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Bölge Muhtarları ve Mehmetçik Büyükkonuk halkı katıldı.


 
Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu, açılışta yaptığı konuşmada, bölgede turistik otel inşaatları başlayınca, sahilin belediyede kalması için 2003 yılında tüm bölge halkıyla, kurum ve kuruluşlarla büyük bir mücadele verildiğini hatırlatarak, alanın tüm kesimlerin ortak sahibi olduğu bir plaj olarak korunduğunu kaydetti.

2008 yılı itibarıyla o dönemin Belediye Başkanı Beyazıt Adalıer’in katkıları ile bugünkü modern tesise dönüştürülen binanın kapalı olmasından duyduğu üzüntüyle, tesisin halkla buluşması sözünü verdiğini ve bugün bu sözü yerine getirdiğini belirten Tuğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin katkıları ile projelendirilen tesisin artık hizmette olacağını duyurdu. 

Belediyenin bir diğer yeni hizmeti olan ve ülkede bir ilk olacak Bel-Kart uygulaması hakkında da bilgiler veren Tuğlu, söz konusu kartla vatandaşların Belediye tesislerinde ve hizmetlerinde tüm ödemelerini kolaylıkla yapabileceklerini belirtti, sistem üzerinden ödemelerle ilgili online takip yapılabileceği anlattı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar