Beşiktaş yine mağlup

16 Mart 2024

A
A

Türkiye Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Beşiktaş, sahasında Bitexen Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

ZgotmplZ
Beşiktaş'ta Rashica'nın penaltıdan bulduğu gol, meşin yuvarlağa tek vuruşu yapamayıp iki ayağıyla temas ettiği gerekçesiyle iptal edildi
AA

Türkiye Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Beşiktaş, sahasında Bitexen Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

İstanbul Tüpraş Stadı'ndaki karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazandı.

Bitexen Antalyaspor'un gollerini 5'inci dakikada Bünyamin Balcı ve 38'de penaltıdan Buksa kaydetti.

Beşiktaş'ın tek golü 46'da Muçi'den geldi.

BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ UNUTTU

Bitexen Antalyaspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş, üst üste üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray yenilgisiyle başlayan mağlubiyet serisinde geçen hafta Gaziantep FK'ye kaybeden siyah-beyazlı ekip, Antalyaspor mücadelesini de puansız tamamladı.

Bu sezon 12'nci yenilgisini yaşayan Beşiktaş, 46 puanda kaldı.

RASHİCA'NIN PENALTIDAN GOLÜ GEÇERSİZ SAYILDI

Beşiktaş'ın uzatma dakikalarının sonunda kazandığı penaltı vuruşunu Milot Rashica gol çevirdi ancak gol geçerli sayılmadı.

Rashica'nın kullandığı köşe vuruşu sonrasında Antalyasporlu Naldo'nun topa elle temasının ardından maçın hakemi VAR incelemesi sonrasında penaltıya hükmetti.

Topun başına geçen Rashica penaltı vuruşunu ağlara gönderdi ancak meşin yuvarlağa tek vuruşu yapamayıp iki ayağıyla temas ettiği gerekçesiyle gol iptal edildi

SANTOS DA ÇARE OLAMADI

Beşiktaş'ta bu sezon 5'inci teknik adam olarak görev yapan Fernando Santos da siyah-beyazlı takımdaki kötü gidişe çare olamadı.

Siyah-beyazlı takımın başında 11 maçına çıkan Santos, 5'inci yenilgisini yaşadı. Portekizli teknik adam geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 2 de beraberlik almıştı.

Santos'un görev yaptığı sürede siyah-beyazlı ekip, 10 gol atarken kalesinde 10 gol gördü.

2 HAFTA SONRA GOL ATTI

Beşiktaşlı futbolcular 2 hafta sonra gol sevinci yaşadı.

Geride kalan haftalarda Galatasaray ve Gaziantep FK'ye gol atamayan siyah-beyazlı ekibin gol hasretine son veren isim ise Ernest Muçi oldu.

Siyah-beyazlı oyuncu ikinci yarının 15'inci saniyesinde takımına gol sevinci yaşattı.

İÇ SAHADA 7 MAÇTIR ANTALYA'YI YENEMİYOR

Beşiktaş, iç sahada Antalyaspor galibiyetine hasret kaldı.

Akdeniz temsilcisi ile lig ve kupa olmak üzere iç sahada oynadığı son 6 maçta rakibine üstünlük kuramayan Beşiktaş, son galibiyetini 2017-2018 sezonunda rakibini 2-0 yenerek almıştı.

Siyah-beyazlı ekip daha sonra oynadığı 7 maçta rakibine 3 kez yenilirken 4 karşılaşma beraberlikle sona erdi.

SANTOS'A İLK TEPKİ

Siyah-beyazlı takımın oynadığı futboldan memnun olmayan Beşiktaşlı taraftarlar, teknik direktör Fernando Santos'a ilk tepkilerini gösterdi.

Beşiktaşlı futbolseverler ilk yarıda bir süre "Hücum yapsana, Şanlı Beşiktaş hücum yapsana" diye tezahürat yaparak ortaya konulan oyundan duydukları memnuniyetsizliği dile getirdi.

BEŞİKTAŞLI OYUNCULAR YUHALANDI

Fernando Santos'un yanı sıra Antalyaspor'un attığı ikinci gol sonrası siyah-beyazlı taraftarlar, Beşiktaşlı futbolculara da tepkili tezahürat yaptı.

Bir süre "Formayı çıkarın" diye bağırırken ilk yarının sona ermesinin ardından Beşiktaşlı oyuncular soyunma odasına giderken yuhaladı.

Siyah-beyazlı taraftarlar ayrıca 60'ıncı dakikada Cenk Tosun'u da oyundan çıkarken yuhaladı. Bu sırada stat hoparlöründen "Takıma destek. Biz bu tür maçları çok çevirdik." şeklinde anons yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar