Aziz Yıldırım, Galatasaray maçına 19 yaş altı takım ile çıkma kararına tepki

BBC, 6 Nisan 2024

Güncelleme: 6 Nisan 2024

A
A

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin Galatasaray maçına 19 yaş altı takım ile çıkma kararını "Korkakça" olarak niteledi.

ZgotmplZ

Fenerbahçe'nin eski kulüp başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli takımın Galatasaray ile 7 Nisan Pazar günü oynanacak 2023 Süper Kupa maçına U-19 (19 yaş altı) takımı ile çıkma kararına tepki gösterdi.

Fenerbahçe’nin Süper Kupa Finali’ne A takım kadrosu ile çıkması gerektiğini ifade eden Yıldırım, "Süper Kupa finaline A Takım ile iştirak etmek ya da hiç iştirak etmemek bir ihtimal olsa bile, Süper Kupa Finali'ne U19 takımı ile çıkmak kulübümüz için bir ihtimal olmamalıdır." dedi.

Yıldırım, bu ihtimalin "sadece yöneticilerin ve kulübün gelecekte alacağı sportif ve hukuki cezaların önüne geçmek için alınmış korkakça bir çözüm" olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak maçın, gelecek hafta UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmesini ve maçın da yabancı bir hakem tarafından yönetilmesini talep etmişti.

Sarı lacivertli kulüp, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdiği açıklamada, bu taleplerin karşılanmaması durumunda Süper Kupa finali maçına U19 (19 yaş altı) takımıyla çıkacaklarını duyurmuştu.

Fenerbahçe’nin talepleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kabul edilmemişti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar