Yaşarata Allah'a havale etti: Turizmden anlayan birilerini başımıza getirmeyi nasip etsin

25 Mayıs 2023

Güncelleme: 25 Mayıs 2023

A
A

İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Yaşarata, "Allah turizmden anlayan birilerini başımıza getirmeyi nasip etsin." dedi.

ZgotmplZ

İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Muhammet Yaşarata, KKTC'nin turizm yönetimine yönelik eleştirilerini sürdürüyor.

Birkaç gün önce kişisel sosyal medya hesabından Malta ile kıyaslama yaparak, KKTC'deki yöneticilerin tanıtım için hiç çaba harcamadıklarını savunan Yaşarata, bu kez işi Allah'a havale etti.

Uluslararası Cyprus Premier Holidays şirketinin sahibi de olan Kıbrıslı iş insanı Muhammet Yaşarata, paylaşımının altına yapılan bir yoruma dikkat çeken şu yanıtı verdi:

"Şimdi Malta Akdeniz'in incisi haline geldi. Ne yazık ki Kuzey Kıbrıs için hala turizm tanıtımı konusunda karar alıp almayacaklarını tartışıyoruz. Heyecanımızı nasıl koruyabiliriz?

KKTC turizm çalışmalarını yavaşlattık ve doğru devlet yöneticileri seçilip Turizm Örgütü oluşturulana kadar tanıtım yapmayacağız. Allah turizmden anlayan birilerini başımıza getirmeyi nasip etsin."

MÜSTEŞAR YORUMDAN KAÇINDI

MYK Haber'in telefonla ulaştığı Turizm Bakanlığı Müsteşarı ve aynı zamanda Demokrat Parti'nin 25 Haziran'daki ara seçimde adayı olan Serhan Aktunç Yaşarata'nın eleştiri ve suçlamalarına yanıt vermemeyi tercih etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar