Kompozisyon yarışması ödülleri verildi, kaplumbağa resim sergisi açıldı

26 Ocak 2024

Güncelleme: 26 Ocak 2024

A
A

Merit Otelleri'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri olan "turizm" konulu kompozisyon yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödüller verilirken, aynı zamanda "kaplumbağa" konulu resim sergisi de açıldı.

ZgotmplZ

Merit Otelleri'nin devam eden sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gerçekleştirilen “turizm” konulu kompozisyon yarışmasında başarılı olanlar ödüllendirilirken, “kaplumbağa” konulu resim sergisinin de açılışı yapıldı.

KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Alsancak İlkokulu, Karaoğlanoğlu İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu ve Lapta İlkokulu 4. ve 5. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen "turizm" konulu kompozisyon yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödüller verildi.

Karşıyaka İlkokulu’ndan Zalihe Eren, Alsancak İlkokulu’ndan Bekir Atasay, Karaoğlanoğlu İlkokulu’ndan Güneş Ada Kazar ile Lapta İlkokulu’ndan Tanem Sağdıç ve Reyhan Aslan ödül aldı.

RESİM SERGİSİ

Aynı okulların 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin "kaplumbağa" konulu çizdikleri resimlerin sergisi düzenlendi.

Sergide, öğrencilerin çizdiği yüzlerce resim yer aldı.

ÖDÜL TÖRENİ VE KATILIMCILAR

Ödül törenine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Girne Kaymakamı Cemal Özcemoğlu, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı, Milli Eğitim Bakanlığı Girne Bölgesi Müfettişi Abdullah Sultanoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Konuşmalarda çevre bilincine vurgu yapılarak, öğrencilerin turizm ve çevre konularında düşünme ve görüşlerini ifade etme yeteneklerini geliştirmelerinin önemi vurgulandı. Turizmin ülke gelişiminin vazgeçilmez bir unsuru olduğu belirtildi.

Merit Otelleri'nin düzenlediği sosyal sorumluluk projelerinin gençlerin gelişimine katkı sağlaması ve onları mutlu etmesinin önemi vurgulandı.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yaptığı konuşmada, çevre bilinciyle yetişen ve turizmin önemini kavrayan gençlerin yetişmesinin ülkenin geleceği için önemli olduğunu kaydetti.

Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi Reha Arar, sürekli pozitif olan Merit ruhunun gençlerin yaratıcılığıyla ülkede daha iyi nesillerin oluşmasına katkı sağlamaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Merit Otelleri Sosyal İşler Koordinatörü Mine Gürses ise, her kuruluşa elini uzatan bir şirket olarak çocukların gelişimine katkı sağlayan ve onları mutlu eden yeni etkinliklere imza atmanın mutluluğunu dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar