Ataoğlu'ndan yemek şefi Tanya'ya ortak proje teklifi

17 Kasım 2023

Güncelleme: 17 Kasım 2023

A
A

Bakanı Fikri Ataoğlu, MasterChef Türkiye ile All Star yarışmalarında başarılı bir performans sergileyen Tanya Kilitkayalı'ya, ortak bir projede çalışma teklifinde bulundu.

ZgotmplZ

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, MasterChef Türkiye 2020 sezonunda büyük başarı elde eden ve 2023 yılında All Star kadrosunda yer alarak başarılı bir performans sergileyen Tanya Kilitkayalı'yı kabul etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Ataoğlu, kabulünde yaptığı konuşmada hem başarılarından dolayı hem de özellikle ülke tanıtımına yaptığı önemli katkılardan dolayı Kilitkayalı'ya teşekkür etti.

Ataoğlu, "Ülkemiz gastronomi alanında zengin bir hazineye sahiptir" diyerek, gastronomi alanında Kıbrıs Türk kültürünü en iyi şekilde temsil etme başarısını göstermiş olmasından dolayı Tanya Kilitkayalı'ya ülke turizmi adına teşekkür etti.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, MasterChef yarışmasının önemli isimlerinden Tanya Kilitkayalı ile yaptığı görüşmede, Kıbrıs Türk yemek kültürünün tanıtımında ortak bir proje üretebileceklerini görüş alışverişinde bulundu.

Kilitkayalı, MasterChef All Star yarışmasında Kıbrıs şivesine yönelik eleştirilere karşı Ataoğlu'nun destek veren açıklamalarının kendisi için büyük bir motive kaynağı olduğunu belirterek, "Benim için büyük bir motive kaynağı oldu" ifadelerini kullandı. Görüşmenin ardından Kilitkayalı, Ataoğlu'na ilk kitabını hediye etti. Ataoğlu da başarılarından dolayı Tanya Kilitkayalı'ya hediye takdiminde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar