Fenerbahçe, Kayserispor'u zorlanmadan geçti

12 Mayıs 2024

Güncelleme: 13 Mayıs 2024

A
A

Türkiye Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe ile Mondihome Kayserispor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi Fenerbahçe 3-0'lık skorla kazandı. Puanını 93'e çıkar Fenerbahçe, 2 hafta kala Galatasaray'ı 6 puan geriden takibini sürdürdü.

ZgotmplZ

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Michy Batshuayi, 43. dakikada Alexander Djiku ve 59. dakikada Çağlar Söyüncü kaydetti.

Şampiyonluk şansını matematiksel açıdan sürdürmek için kazanmak zorunda olan Fenerbahçe, puanını 93'e çıkardı ve 2 hafta kala Galatasaray'ı 6 puan geriden takibini sürdürdü.

Son 2 maçından 1 puan çıkaran Kayserispor, 41 puanda ve küme düşme hattının 4 puan üstünde kaldı.

TRİBÜNDEN İSTİFA TEZAHÜRATI

Fenerbahçe'nin 3-0 önde olduğu karşılaşmanın son 15 dakikasına girilirken tribünlerden "Yönetim istifa" tezahüratı yapıldı. İstifa tezahüratına karşılık az sayıda taraftar ıslıkla karşılık verirken, tribünlerin çoğunluğu istifa tezahüratına eşlik etti.

Bir grup taraftar ise Aziz Yıldırım lehine yaptığı tezahüratlar da ıslıkla karşılandı. Taraftarlar, Cengiz Ünder'i de oyundan çıkarken yuhaladı.

Öte yandan VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'ın 2-1 öne geçtiği gol sonrası taraftarların bir kısmının stadyumu terk ettikleri gözlendi. 

GELECEK HAFTA BÜYÜK DERBİ VAR

Fenerbahçe, gelecek hafta Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadelenin 45+3. dakikasında sarı kart gören Rodrigo Becao, cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Kayserispor ise gelecek hafta Konyaspor ile kümede kalma yolunda kritik bir maça çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar