8 golün atıldığı maçı Galatasaray kazandı

8 Mart 2024

Güncelleme: 9 Mart 2024

A
A

Türkiye Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup eden Galatasaray, bu skorla haftayı lider tamamlamayı garantiledi.

ZgotmplZ

Türkiye Süper Lig’in 29. hafta mücadelesinde Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile İlhan Palut'un çalıştırdığı Rizespor, hakem Bahattin Şimşek'in düdük çaldığı maçta Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi.

8 golün atıldığı müsabakada kazanan ev sahibi takım Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılar, rakibini 6-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

KÖHN VE TORREİRA İLK GOLLERİNİ ATTILAR

Galatasaray maçta gol perdesini 9. dakikada yeni transferiyle açtı.

Derrick Köhn'ün ceza sahası dışından sert şutu ağlarla buluştu.

31. dakikada ise Lucas Torreira'nın golü skoru 2-0'a taşıdı. Her iki oyuncu da sarı-kırmızılı formayla ilk gollerini kaydettiler.

İLK YARI 4-1 SONA ERDİ

Rizespor 38. dakikada Hojer ile farkı bire indirse de 40. dakikada Kerem Demirbay skoru 3-1'e getirip farkı yeniden ikiye çıkardı.

Yıldız futbolcu 45. dakikada bir gole daha imza attı ve ilk yarı 4-1 sona erdi. Kerem Demirbay'ın iki golü de ceza sahası dışından geldi.

KEREM DEMİRBAY, YENİDEN SAHNEYE ÇIKTI

61. dakikada Olawoyin, Rizespor'un maçtaki ikinci golünü kaydetti.

Bir dakika sonra Mertens'e ceza sahası içinde yapılan müdahalenin ardından sarı-kırmızılılar penaltı kazandı. Topun başına geçen Kerem Demirbay skoru 5-2'ye taşırken hat-trick'e imza attı.

SON SÖZÜ ICARDİ SÖYLEDİ

Maçta perdeyi Mauro Icardi kapattı. 85. dakikada Arjantinli yıldızın golüyle skor 6-2'ye gelirken mücadele bu şekilde sona erdi.

GALATASARAY, PUANINI 78 YAPTI

Evinde 6 golle kazanan Galatasaray puanını 78'e yükseltti. Böylelikle sarı-kırmızılılar, maç fazlasıyla Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı. Rizespor ise 39 puanda kaldı.

Galatasaray ligde gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Rizespor ise sahasında Gaziantep FK'yi konuk edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar