Erek ile Özcihan'dan Türkiye'de ikincilik

18 Şubat 2024

A
A

Kıbrıslı Türk atletler Doğa Erek ile Taygun Artan Özcihan, Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nı ikinci olarak tamamladı.

ZgotmplZ

Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nda bugün atletlerimiz 200 metrede yarıştılar.

Doğa Erek bugün 200 metrede kariyerinin en iyi derecesini koşarak 25.90 ile Türkiye ikincisi oldu. Taygun Artan Özcihan da 21.68 derecesi ile kürsüde yerini aldı ve Türkiye Salon Atletizm Şampiyona'sını ikinci olarak tamamladı.

Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nın ikinci gününde her iki sporcu da büyük başarı elde ederek günü ikincilik ile tamamladılar ve kürsüde yerlerini alan sporculara ikincilik madalyalarını antrenörleri Celal Keleş verdi.

KKTC ATLETİZM FEDERASYONU’NDAN KUTLAMA MESAJI

KKTC Atletizm Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “Her iki atletimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder antrenörlerini kutlarız. ” denildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''Atletlerimiz Şampiyonayı başarı ile tamamladı!

Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nda bugün atletlerimiz 200 metrede yarıştılar.

Doğa Erek bugün 200 metrede kariyerinin en iyi derecesini koşarak 25.90 ile Türkiye ikincisi oldu! Taygun Artan Ozcihan'da 21.68 derecesi ile kürsüde yerini aldı ve Türkiye Salon Atletizm Şampiyona'sını ikinici olarak tamamladı.

Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nın ikinici gününde her iki sporcumuzda büyük başarı elde ederek günü ikincilik ile tamamladılar ve kürsüde yerlerini alan sporcularımıza ikincilik madalyalarını antrenörleri Celal Keleş verdi.

Her iki atletimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder antrenörlerini kutlarız.

Önümüzdeki hafta U-18 Milli Takımımız Türkiye Salon Atetizm Şampiyonası'nda olacak.''

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar