U16 Milli Takımı Antalya'da

25 Mart 2024

Güncelleme: 26 Mart 2024

A
A

KKTC U16 Milli Takımı, Antalyaspor ile karşılaşmak üzere Antalya'da kampa girdi.

ZgotmplZ

KKTC U16 Milli Takımı, Antalya'da kampa girdi ve önemli hazırlıklara başladı.

Milli takım, Antalyaspor'un çeşitli yaş gruplarıyla karşılaşmalar yapmak üzere antrenmanlara başladı.

Bugün Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde kampa giren milli takım yarın (26.03.2024) ve bir sonraki gün Antalyaspor'un çeşitli yaş gruplarıyla karşılaşmalar yapacak.

Kafilede KTFF 2. Başkanvekili Hüseyin Duvarcı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Üst Kurulu Başkanı Hüseyin Ekmekçi, Genel Sekreter Yardımcısı ve İdari İşler Sorumlusu Eren Şişik gibi isimler bulunuyor.

Bugün, milli takım Antalyaspor'un maçlarını oynadığı Corendon Park'ı ziyaret etti ve akşam saatlerinde antrenman yaptı. Antalyaspor Futbol Akademisi'nde çalışan Kıbrıslı Türk Mustafa Behlül ve Cihat Güller de kafileye eşlik etti.

KKTC U16 Milli Takımı antrenörü Hüseyin Kızmazoğlu, yaptığı açıklamada kurulan ilişkilerin meyvelerini toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Çocukları Antalyaspor maçlarına hazırlamak için çaba gösterdiklerini ve güzel bir kamp ortamı oluşturduklarını ifade etti. Kızmazoğlu, federasyonun gençlere verdiği destek için teşekkür ederek, amacın gençlere fırsat vermek olduğunu vurguladı. Ayrıca, Antalyaspor'a gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti ve benzer organizasyonlarla gençlere fırsatlar yaratmayı umut ettiklerini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar