Türk yöneticilerinin maçında kazanan Acun oldu

9 Kasım 2022

Güncelleme: 9 Kasım 2022

A
A

Championship'te Cardiff City, Hull City'le karşılaştı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Kıbrıslı Türk Mehmet Dalman'ın başkanlığını yürüttüğü Cardiff City karşısında deplasmanda 3-2'lik skorla galip geldi.

ZgotmplZ

İngiltere Championship Ligi'nde Cardiff City ve Hull City karşı karşıya geldi. Tarihte ilk defa Avrupa'da Türk yöneticiler birbirine  rakip oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City,  Kıbrıslı Türk Mehmet Dalman'ın başkanı olduğu Cardiff City deplasmanında galibiyet alan taraf oldu.

Cardiff City, Championship'in 9'uncu haftasında ertelenen maçta Hull City'i konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma Cardiff City Stadyumu'nda oynandı.

Zorlu müsabaka Hull City'nin 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

3 PUAN HASRETİ SONA ERDİ

Hull City'nin gollerini Dimitris Pelkas ile Regan Slater (2) attı. Regan Slater'in ilk golünde asisti Doğukan Sinik yaptı. Cardiff City'de ise fileleri Callum Robinson ve Gavin Whyte havalandırdı.

Bu sonuçla birlikte Hull City'nin 3 maçlık galibiyet hasreti sona erdi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi, Liam Rosenior yönetiminde ilk galibiyetini elde etti.

Sahadan 3-2'lik skorla ayrılan Hull City 3 hafta sonra puanını 24'e yükseltti. Cardiff City ise 24 puanda kaldı. 

GELİŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Cardiff City geçici menajeri Mark Hudson maç sonunda BBC Sport Galler'e şunları söyledi: "İlk yarıda iyi oynamadık, bu yüzden devre arasında konuştuk ve ikinci yarıya iyi başladık. Sonra maçın birkaç anında naif davrandık ve sonunda kazanan golü hediye ettik. Daha sonra bunun hakkında konuştuk, öğrenmemiz gereken çok şey var ama birbirimize bağlı kalacağız ve takım olarak gelişmeye devam edeceğiz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar