Türk milli karateciler KKTC'de kampa girdi

1 Nisan 2024

A
A

Türk milli karateciler Avrupa'da şampiyonluk için KKTC'de çalışıyor.

ZgotmplZ Türkiye Karate Federasyonu / Facebook

Türk A Milli Karate Takımı, Avrupa Karate Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon olmak için çalışmalarını KKTC'de kampa girdi.

8 Mayıs'ta Hırvatistan'da yapılması planlanan Avrupa Karate Şampiyonası öncesi AA muhabirine çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Türk A Milli Karate Takımı Teknik Direktörü Adnan Şamdan, Girne'deki hazırlık kampına 14'ü bayan, 13'ü erkek olmak üzere 27 aday karateci ile geldiklerini belirterek, KKTC'den sonra Mısır'da da bir kamp yaparak esas kadroyu belirleyeceklerini söyledi.

Girne kentini hem KKTC'ye destek hem de tanınırlığının artması için 2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde kamp yeri olarak seçtiklerini vurgulayan Şamdan, çalışmalarının tempolu bir şekilde sürdüğünü kaydetti.

Türk A Milli Karate Takımı sporcularının, 2022 yılında Avrupa'da takım halinde şampiyon olduğunu ve geçen yıl düzenlenen hem dünya hem de Avrupa şampiyonasında önemli derecelere imza attığını hatırlatan Adnan Şamdan, "Hedefimiz, her zaman olduğu gibi Türkiye'yi şampiyonada birinci yapmak. Hırvatistan'daki Avrupa Şampiyonası'nda erkekler, bayanlar ve takım kategorisinde toplam 16 sporcu ile yarışacağız. 2022 yılında olduğu gibi ülkemize şampiyonluk getirmek ve Türkiye'yi zirvenin sahibi yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar