TFF seçim kararı aldı

7 Nisan 2024

Güncelleme: 8 Nisan 2024

A
A

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaptığı açıklamada 18 Temmuz'da yapılacak genel kurulun seçimli olacağını duyurdu.

ZgotmplZ

Tartışmaların odağındaki Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, seçim kararı aldı. Mehmet Büyükekşi, yaptığı açıklamada 18 Temmuz'da yapılacak Mali Genel Kurulun Seçimli Genel Kurul olarak yapılacağını duyurdu.

TFF'de 2022 yılında başkanlık koltuğuna oturan Büyükekşi, "Biliyorsunuz Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız karar ile 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik. 18 Temmuz'da yapacağımız seçimli genel kurulumuz, Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun" şeklinde görüş belirtti.

Mehmet Büyükekşi, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Aşağı yukarı temmuz ayı geldiğinde yönetim olarak 2 yılımızı doldurmuş olacağız. 18 Temmuz'da, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra mali genel kurulumuz vardı, seçimli genel kurul olarak karar aldık. Avrupa Şampiyonası haziranda başlıyor, 14 Temmuz gibi bitecek. Orada büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Hocamıza, teknik ekibimize, milli futbolcularımıza güveniyoruz. Bu turnuvayı gerçekleştirdikten sonra da, 18 Temmuz'da seçimli genel kurulumuzu yapmak istiyoruz. Hem Türk futboluna hem de Türkiye'ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar