Şampiyonluk düğümü haftaya çözülecek

19 Mayıs 2024

Güncelleme: 20 Mayıs 2024

A
A

Galatasaray ile Fenerbahçe sezonun en kritik maçında kozlarını paylaştı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı 2. yarıda attığı golle 36 maçtır yenilmeyen Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Şampiyonluk düğümü son haftaya kaldı.

ZgotmplZ
Bir pozisyonda iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.

Türkiye Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe derbide karşı karşıya geldi.

Galatasaray beraberliğin şampiyonluk demek olduğu derbiyi isabetli şut çekemeden tamamladı ve 21. dakikada 10 kişi kalan Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar iç sahada 36 maçlık namağlup serisini de kaybetti.

Hakem ilk 13 dakikada 4 sarı kart çıkarırken Fenerbahçe 21. dakikada Djiku'nun gördüğü ikinci sarı kartın ardından 10 kişi kaldı.

10 kişi Fenerbahçe ilk yarıda Szymanski ve Fred ile kaleyi yoklarken Galatasaray'da Barış Alper'in kale ağzındaki kafa vuruşu az farkla auta gitti.

71. dakikaya kadar isabetli şutun olmadığı derbide golü bulan Fenerbahçe oldu. Szymanski'nin kullandığı kornerde top arka direğe doğru gitti. Köhn'den seken topu çizgi üzerinde Çağlar tamamlayıp Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Çağlar Söyüncü, Diego Lugano'dan 16 yıl sonra Galatasaray’a gol atan ilk Fenerbahçe stoperi oldu.

ŞAMPİYON SON HAFTA BELLİ OLACAK

Bu sonucun ardından lider Galatasaray 99 puanda kalırken 2. sıradaki Fenerbahçe 96 puana yükseldi.

Galatasaray ligin son haftasında kümede kalma savaşı veren Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe de sahasında ligden düşen İstanbulspor'u konuk edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar