Şampiyon olan Kıbrıslı sporcu Merve Çelebi'den siyasilere tepki: Kendinize pay çıkarmayın!

26 Haziran 2022

Güncelleme: 27 Haziran 2022

A
A

Balıkesir'de gerçekleşen 2022 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Kıbrıslı sporcu Merve Çelebi şampiyon oldu. Çelebi kendisini destekleyenlere teşekkür ederken siyasilere ise tepki dolu sözler söyledi.

ZgotmplZ

2022 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Kıbrıslı sporcu Merve Çelebi ile takım arkadaşı Bahanur Gökalp şampiyon oldular.

Balıkesir’de gerçekleşen şampiyonada Merve Çelebi ile Bahanur Gökalp final maçında Kosovalı rakiplerini 21-14 ve 21-17’lik setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldular.

Merve Çelebi facebook hesabından yaptığı paylaşımda kendisini destekleyenler teşekkür ederken, siyasilere ise tepki gösterdi.

Çelebi paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Bu başarı benim, ailemin, akademideki çocuklarımın, dostlarımın, canım partnerimin, üstümde emeği olan antrenörlerimin, sevenlerimin ve hiç tanımasam da beni hep destekleyen gönül bağımız olan halkımızın ama devletimizin koltuklarında oturan her başarımda danışmanlarının yazdığı kutlama mesajlarını yayınlayan, vaadler veren ama hiç bir sözünü tutmayan, beni yalnız bırakan sizlerin asla değil. O yüzden evladımız diye başlayan o kutlama yazılarınızın hiç birini kabul etmiyorum! o yüzden benim başarımdan kendinize rica ederim pay çıkarmayın! Ben bu halkın evladıyım. Beni gönülden destekleyen tanıdığım ve çoğunu tanımadığım herkese çok teşekkür ederim, insan isteyince herşeye rağmen başarılı olabilir umarım sevginize layık olmaya devam ederim, çok teşekkür ederim

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar