Nef Stadı'nda "Melekler Takımı" pankartı

11 Mart 2023

Güncelleme: 12 Mart 2023

A
A

İsias Otel'de yaşamını yitiren "Şampiyon Melekler" Galatasaray maçında unutulmadı.

ZgotmplZ Twitter

KKTC, Şampiyon Melekler'in yasını tutmaya devam ederken, Galatasaray taraftarından bugün duygulandıran bir jest geldi.

Galatasaray ile Kasımpaşa arasında bu akşam oynanan Türkiye Süper Lig karşılaşması sırasında, NEF Stadı tribünlerine "Melekler Takımı" pankartı asıldı.

Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan oluşumu "Ultraaslan Uni" tarafından asılan pankartta, "Melekler Takımı" yazısı ile birlikte yaşamını yitiren öğrenci ve öğretmenlerin fotoğrafları yer aldı. Bir KKTC bayrağı da pankartı süsledi.

ENVER KARAKAYA'DAN DUYGULANDIRAN MESAJ

Depremde kızı Selin Karakaya’yı kaybeden Enver Karakaya, kişisel sosyal medya hesabından NEF Stadı tribünlerine asılan "Melekler Takımı" pankartının fotoğraflarını paylaşarak, altına şu duygusal notu yazdı:

"Bu sene beni de Galatasaray maçına götür dedin, ben götüremeden sen gittin babam... En sevdiğin arkadaşlarınla omuz omuza izleyeceksin maçı..."

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında Türk Maarif Koleji Yıldız Kız ve Erkek Voleybol kafilelerinin konakladığı Adıyaman'daki İsias Hotel yıkılmıştı

Oteldeki 39 kişilik kafileden, 3 veli ve 1 öğretmen kendi imkanlarıyla enkazdan sağ kurtulurken, 24 öğrenci, 3 öğretmen ve 8 veli olmak üzere 35 kişi yaşamını yitirmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar