MTG, son anda Dumlupınar'dan maçı aldı

15 Mart 2024

A
A

Mağusa Türk Gücü ile Tremeşeli Holding Dumlupınar arasındaki karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. Son dakikalarda gollerin atıldığı karşılamayı Mağusa Türk Gücü kazandı.

ZgotmplZ

 

AKSA Süper Lig'in 23. haftasında Mağusa Türk Gücü ile Tremeşeli Holding Dumlupınar arasında oynanan maç, oldukça heyecan dolu ve dramatik anlara sahne oldu. Dr. Fazıl Küçük Stadı'nda gerçekleşen bu Mağusa derbisi, futbol severler için unutulmayacak bir mücadeleye sahne oldu.

İlk yarı boyunca oyunun seyri oldukça durağan bir futbol sergilendi. İki takım da gol pozisyonlarına giremedi ve skor tahtasında değişiklik olmadı. Ancak ikinci yarıya girildiğinde tempoda artış yaşandı ve maçın kaderi değişmeye başladı.

86. dakikada Dumlupınar, geliştirdiği hızlı hücumda Berk Büyükkal'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak Mağusa Türk Gücü, 87. dakikada Mehmet Gürlü'nün muhteşem vole golüyle beraberliği sağladı. Maçın son dakikalarına girilirken, 90+7. dakikada Mağusa Türk Gücü köşe vuruşundan Emre Özsin'in golüyle 2-1 öne geçti ve maçı kazandı. Ancak maç sonrası yaşanan tartışmalarda Mağusa Türk Gücü'nden Mehmet Gürlü, ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetle Mağusa Türk Gücü, puanını 63 yaparak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Tremeşeli Holding Dumlupınar ise 53 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Mağusa Türk Gücü, deplasmanda Lefke'ye konuk olacak. Dumlupınar ise evinde Pera Larnaka Gençler Birliği'ni ağırlayacak.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar