Kıbrıs kökenli menajer Arsenal 21 yaş altı takımına baş antrenör oldu

27 Eylül 2022

Güncelleme: 27 Eylül 2022

A
A

Kıbrıs kökenli menajer Mehmet Ali, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in U21 takımını baş antrenörlüğüne getirildi.

ZgotmplZ
Jack Wilshere (solda) ve Mehmet Ali.

Haber Merkezi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Kıbrıs kökenli menajer Mehmet Ali’yi U21’lerin baş antrenörlüğü ve Profesyonel Gelişim Aşaması liderliğine getirdi.

Arsenal geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Jack Wilshere’in 18 yaş altı baş antrenörü olarak katılmasının yanı sıra, Mehmet Ali’nin U21 baş antrenörü ve Profesyonel Gelişim Aşaması liderliği rolünü üstleneceğini doğruladı.

Ali daha önce U23’lerde (Premier League 2’nin yaş kısıtlamalarındaki değişikliğin ardından U21’ler) yardımcı olarak görev yapıyordu.

Eski Reading U23 menajeri olan Kıbrıslı Türk kökenli Mehmet Ali, geçtiğimiz ocak ayında, 23 yaş altı yardımcı antrenörü olarak Arsenal’a katılmıştı. Eski U18 yardımcı antrenörü Max Porter ise U21 takımında Ali’nin yardımcılığını üstlenecek.

Mehmet, yeni göreviyle ilgili şunları söyledi:

“Bu kulübün bir parçası olmak ve 21 yaş altı çocuklarımıza liderlik etmek büyük bir onur ve ayrıcalık. Kulüpte zaten altı güzel ay geçirdim, bu yüzden oyuncular hakkında sağlam bir anlayışa sahibim. Şimdi gerçekten heyecanlıyım ve grupla çalışmaya devam etmek ve güçlü genç Gunners geliştirmede üzerime düşeni yapmak için sabırsızlanıyorum.”

Arsenal, bu yaz 23 yaş altı koçu olan Kevin Betsy ile 18 yaş altı baş antrenörü Dan Micciche'yi kaybetti.

Ancak Arsenal Ali ve Wilshere ile bu açıkları kapattı. Her iki teknik adam da kariyerlerinin şimdiye kadarki en büyük antrenörlük rolünü üstlenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar