Gözyaşlarına boğulan Josef de Souza'dan ayrılık sinyali

10 Eylül 2022

A
A

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, kendini güvende hissetmediği için gelecek sezon Türkiye Süper Lig’de yer almayı düşünmediğini söyledi.

ZgotmplZ

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Josef de Souza, Süper Lig’in 5'inci haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü maçının ardından gördüğü kırmızı kartın ve aldığı 1 maçlık cezanın haksız olduğunu savundu.

33 yaşındaki Josef, düzenlenen basın toplantısında gözyaşı döktü.

Çok zor ve üzücü bir hafta yaşadığını aktaran Josef karar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Ailesiyle Türkiye’yi çok sevdiğini dile getiren Josef, yaşananlardan sonra güvensizlik hissettiklerini anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, gelecek sezon ayrılacağını şöyle bildirdi:

“Eminim ki buna benzer bir olay yine olacak ve ben de tekrar aynı tavrı sergileyeceğim. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapıp Beşiktaş’ı tekrar şampiyon yapmaya çalışacağız. Ancak gelecek sezon için artık burada kalmak bana bu tür bir olay tekrar yaşanırsa aynı tepki vereceğim için kendimi güvende hissettirmiyor. Çünkü biliyorum ki karakterim nedeniyle takım arkadaşlarıma yapılacak saldırganlığı kabul etmeyeceğim ve tekrar ceza alacağım. Bu yüzden kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylediğim kalbimi çok acıtıyor olsa bile.”

NE OLMUŞTU?

Türkiye Süper Lig 'in 5'inci haftasında Beşiktaş'ın deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sahaya giren bir Ankaragücü taraftarı Beşiktaşlı futbolculara saldırmış, taraftara müdahalede bulunan Josef de Souza, kırmızı kartla cezalandırılmıştı. 

Josef de Souza maç sonu açıklamasında şunları söylemişti:

“Saldırı toplu olarak bulunduğumuz yere yönelikti. Elinde bıçak mı var, ne var bilmiyoruz. Cenk dönmeseydi, saldırgan belini kırardı. Ne niyetle saldırdığını bilemeyiz. Benim saldırma niyetim yok. Sadece savunup bırakıyorum. Kenara koşarak hemen güvenliği, polisi çağırmaya çalıştım. Bu, görüntülerde de görülüyor. Niyetim kötü olsaydı polisi ve güvenliği çağırmazdım. Hakem benden rica etti ve ben de tüm maçta hakeme yardımcı oldum. Neden kart gördüğümü anlamakta güçlük çekiyorum. ”

JOSEF DE SOUZA KİMDİR?

Profesyonel kariyerine 2008 yılında Vasco de Gama'da başlayan Josef de Souza, Beşiktaş'a transfer olmadan önce Porto (Portekiz),  Geremio (Brezilya), Fenerbahçe ve Al Ahli (Suudi Arabistan) formaları giydi.

Brezilyalı oyuncu, 2020-21 sezonun başında Beşiktaş'la sözleşme imzalayan oyuncu, çıktığı 66 maçta 7 gole imza attı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar