Golf turnuvasında kazananlar belli oldu

18 Şubat 2024

Güncelleme: 18 Şubat 2024

A
A

11. Açık Golf Turnuvası Korineum’da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın da katıldığı turnuvada dereceye giren 7 isme ödül verildi.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Korineum Golf Sahasında yer alan golf kupası ödül töreni Korineum Golf & Beach Resort’da gerçekleşti.

Her yıl Sevgililer Günü'ne özel olarak düzenlenen turnuva, bu yıl da aynı geleneği sürdürerek stableford formatında gerçekleştirildi ve ülke genelinden 35 oyuncu katıldı.

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül törenine, oyuncuların yanı sıra, Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar, KKTC Golf Federasyonu Başkanı Sn. Ali Ratip Doğruer, SIRDAŞ direktörü Sn. Hasan Kasapoğulları ve Korineum Genel Müdürü Sn. Umut Gürtunç da katıldı.

Turnuvanın şampiyonu ise Ulus Sofi oldu.

Turnuvada dereceye giren diğer isimler ise şu şekilde;

  1. Longest Drive Lady: Nilüfer Talay
  2. Longest Drive Men: Derviş Sam
  3. Nearist the Pin: Lee Ivers
  4. 3rd Net: Dilek Talay
  5. 2nd Net: Amanda Warrender
  6. Best Gross: Yong Wu
TATAR ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı, turnuvaya katılanları ve kazananları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde golf sahasının olması ve golf turnuvalarının düzenlenmesinin, ülke için büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Golf sporunun alternatif turizme katkıda bulunduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, golf sahasını ülkeye kazandıran Günay Çerkez’i tebrik etti, Golf Federasyonu Başkanı Ali Ratip Doğruer’e ve Hasan Kasapoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Golf Federasyonu Başkanı Ali Ratip Doğruer de konuşmasında yılın ilk turnuvasını başarıyla tamamladıklarını belirterek, turnuvaya katılan ve golf oynayan Cumhurbaşkanı Tatar’ın kendilerini onurlandırdığını kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar