Fenerbahçeli üç futbolcu disiplinde

1 Nisan 2024

A
A

Olaylı maçla ilgili Fenerbahçe'de Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat PFDK'ye sevk edildi

ZgotmplZ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 17 Mart'ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen kişileri açıkladı.

Trabzonspor kulübü ve antrenörü Egemen Korkmaz ile Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi. 

PFDK'ya sevk edilen diğer isimler ise Fenerbahçe kulübünün görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan oldu.

TFF'den yapılan açıklamada, Osayi-Samuel'in Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki kavgaları nedeniyle disipline gönderildiği bildirildi. Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın ise sportmenliğe aykırı hareket ve kavga sebebiyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Sarı-lacivertli kulübün görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan'ın da aynı müsabakadaki kavgaları yüzünden disipline verildiği ifade edildi.

Trabzonspor Kulübünün saha olayları ve talimatlara aykırı hareketten dolayı, bordo-mavililerin antrenörü Egemen Korkmaz'ın ise müsabakadaki kavgası nedeniyle disipline sevk edildiği belirtildi.

TRABZON'DA NE OLDU?

17 Mart'ta oynanan Türkiye Süper Lig’in 30'uncu haftasındaki maçta Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi 3-2 yenildi.

Maçın bitiş düdüğü sonrası Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, saha ortasında toplanarak galibiyeti kutlamak istedi.

Kutlama sırasında bazı Trabzonspor taraftarları, güvenlik güçlerinin engellemek istemesine rağmen sahaya indi. Fenerbahçeli futbolcular ile Trabzonspor taraftarları arasında arbede çıktı. Bazı taraftarlar ve Fenerbahçeli futbolcular karşılıklı olarak birbirlerine tekme ve yumruk attı.

Güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası Fenerbahçeli oyuncular, tünelden geçerek soyunma odasına gitti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar