Fenerbahçe'den gollü galibiyet

18 Eylül 2022

A
A

Türkiye Süper Lig'in 7'nci haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, milli araya moralli girdi.

ZgotmplZ
Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia (sol 2) attığı golün ardından sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.
AA

Türkiye Süper Lig'in 7'nci haftasında konuk ettiği Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldi.

İstanbul Ülker Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı maçta rakibini 5-0 mağlup eden sarı lacivertli ekip milli araya moralli girdi.

Karşılaşmaya etkili başlayan sarı-lacivertliler, 5'inci dakikada Diego Rossi'nin golüyle öne geçti. Baskılı futbolunu sürdüren Fenerbahçe, 17'nci dakikada Gustavo Henrique'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. İlk yarının son bölümünde üst üste pozisyonlara giren sarı-lacivertliler, 45+3'üncü dakikada Joao Pedro'nun ayağından bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı. Kaçan penaltının üzerinden vakit geçmeden Miguel Crespo ile 45+4. dakikada bir gol daha bulan Fenerbahçe, soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi.

İlk yarıdaki performansını 2'nci yarıya da taşıyan Fenerbahçe,  girdiği pozisyonlardan yararlanamazken, 70'inci dakikada Enner Valencia'nın golüyle farkı 4'e yükseltti. Ataklarına devam eden sarı lacivertliler, 76'ncı dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle skoru 5-0'a getirdi ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Sarı lacivertliler bu galibiyetle ligde puanını 6 maç sonunda 13'e yükseltti. 6 maçta attığı gol sayısı da 20'ye yükseldi.

Corendon Alanyaspor ise 6 puanda kaldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar