Fenerbahçe, uzatmada bulduğu penaltı golüyle 3 puana uzandı

24 Şubat 2024

A
A

Türkiye Trendyol Süper Lig'in 27'nci hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

ZgotmplZ
Fenerbahçeli futbolcular gol sonrası sevinç yaşadı.
AA

Türkiye Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, zirve yarışında hata yapmadı.

İstanbul Ülker Stadı'nda oynanan mücadelede her iki takım da ilk yarıda geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Kasımpaşa; Fall ve Omeruo'yla, Fenerbahçe de Cengiz Ünder, Mert Hakan Yandaş ve Dzeko ilk yarıda gole yaklaşan isimlerdi.

Golsüz sona eren ilk yarının ardından ikinci devrede fırsatları değerlendiremeyen Fenerbahçe, 58'inci dakikada meşin yuvarlağı filelerinde gördü.

Soldan kazanılan korner atışında Aytaç Kara'nın ortasında Porozo'nun kafa vuruşunda Kasımpaşa 1-0 öne geçti.

64'üncü dakikada Ferdi Kadıoğlu'nun düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mert Hakan Yandaş, direkt kaleye gönderdiği şutla fileleri havalandırdı.

Fenerbahçe galibiyeti uzatma dakikalarında yakaladı. 90+4'üncü dakikada VAR uyarısı sonrasında Yunus Emre Gedik'in elle oynadığına hükmeden hakem Cihan Aydın penaltı noktasını gösterdi. 90+6'ncı dakikada topun başına geçen Batshuayi'nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ali Emre Yanar'dan dönerken Belçikalı futbolcu önünde kalan topu düzgün bir vuruşla ağlara yolladı: 2-1.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 70 yaparak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar