Dev mücadeleyi Fenerbahçe kazandı

17 Mart 2024

Güncelleme: 18 Mart 2024

A
A

Şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe, Trabzonspor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Fenerbahçe puanını 79'a yükseltirken, Trabzonspor 49 puanda kaldı. Fenerbahçe, 81 puanlı Galatasaray'ın arkasında zirve yarışını sürdürdü.

ZgotmplZ

Süper Lig’de 30. hafta dev bir mücadeleye sahne oldu.

Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ile İsmail Kartal’ın çalıştırdığı Fenerbahçe, hakem Halil Umut Meler’in düdük çaldığı müsabakada Akyazı Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Büyük bir heyecana sahne olan 5 golün çıktığı müsabakada Fenerbahçe, Trabzonspor'u 3-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Fenerbahçe'nin gollerini 13 ve 45+4'te Fred, 87. dakikada ise Michy Batshuayi kaydetti.

İkinci yarıda maçı 2-2'ye getirmesine rağmen mağlup olmaktan kurtulamayan Trabzonspor'un gollerini ise 63. dakikada Enis Bardhi ve 78. dakikada penaltıdan Trezeguet kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 79'a yükseltirken, Trabzonspor 49 puanda kaldı. Fenerbahçe, 81 puanlı Galatasaray'ın arkasında zirve yarışını sürdürdü.

Ligin bir sonraki maç haftasında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u ağırlarken, Trabzonspor deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

OLAYLAR ÇIKTI

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından ortalık karıştı. Fenerbahçeli oyuncular saha ortasında sevinirken taraftarların saldırısına uğradı.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar