Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda yarı finalde

28 Şubat 2024

Güncelleme: 29 Şubat 2024

A
A

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş evinde Konyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek adını son 4 takım arasına yazdırdı. Siyah-beyazlılar, yarı finalde Fenerbahçe'yi eleyen Ankaragücü ile karşılaşacak.

ZgotmplZ

Türkiye Kupası'nda heyecan çeyrek final müsabakalarıyla devam ediyor.

Süper Lig ekiplerinin mücadelesinde Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş ile Fahrudin Omerovic'in çalıştırdığı Konyaspor, hakem Ali Şansalan'ın düdük çaldığı maçta Dolmabahçe'de karşı karşıya geldi.

Ev sahibi takım siyah-beyazlılar, her iki devrede de bulduğu gollerle rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi.

BEŞİKTAŞ, İKİ GOLLE TURLADI

Maça baskılı başlayan Beşiktaş aradığı golü 32. dakikada Salih Uçan'la buldu. 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar soyunma odasına üstün gitti.

İkinci yarının başında Salih Uçan yerini Cenk Tosun'a devrederken 58. dakikada sahneye bu kez milli golcü çıktı. Beşiktaş, Cenk Tosun'un kafa golüyle farkı ikiye çıkardı.

SİYAH-BEYAZLILAR YİNE GOL YEMEDİ

Kalan dakikalarda skoru koruyan Beşiktaş kupada yarı final biletini 2-0'lık galibiyetle aldı. Konyaspor'un kupa serüveni sona erdi.

Böylelikle ligde son dört maçında kalesinde gol görmeyen siyah-beyazlılar, bu serisini Konyaspor karşısında da sürdürdü.

BEŞİKTAŞ, ANKARAGÜCÜ İLE EŞLEŞTİ

5. turda başladığı kupa macerasında daha önce de Eyüpspor ve Antalyaspor'u eleyen Beşiktaş yarı finalde Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla eleyen Ankaragücü'yle kozlarını paylaşacak.

Kupada yarı final turu çift ayaklı oynanacak.

HAFTA SONU DERBİ VAR

Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü Beşiktaş derbi mücadelesinde evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Konyaspor ise Pendikspor'a konuk olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar