Asbuzu U16 Ligi'nin şampiyonu Dumlupınar oldu

26 Şubat 2024

Güncelleme: 27 Şubat 2024

A
A

Tremeşeli Holding Dumlupınar, penaltılarla Asbuzu U16 Ligi'nin şampiyonu oldu.

ZgotmplZ

Lefkoşa Atatürk Stadı'nda nefes kesen bir Asbuzu U16 Ligi finali gerçekleşti.

Normal süresi beraberlikle sona eren maç, penaltı atışlarına gitti. Penaltılarda 7-6'lık üstünlüğü sağlayan Tremeşeli Holding Dumlupınar, Asbuzu U16 Ligi'nin şampiyonu oldu.

MAÇTAN ÖNE ÇIKANLAR

Küçük Kaymaklı ile Tremeşeli Holding Dumlupınar arasındaki mücadeleyi, Cenk Aras Özfuttu, Abdülkadir Karadağ ve Emir Turalı hakem üçlüsü yönetti.

Maçın 24. dakikasında Tremeşeli Holding Dumlupınar'ın atağında ceza sahası içindeki karışıklıkta Ali Kemal'in kafa vuruşu fileleri havalandırarak skoru 1-0 yaptı. Ancak 32. dakikada yaşanan gerginlikte, Küçük Kaymaklı'dan Arkan, hakem Cenk Aras Özfuttu'nun kararıyla doğrudan kırmızı kartla cezalandırıldı.

35.dakikada Tremeşeli Holding Dumlupınar'ın atağında ise Küçük Kaymaklı kale sahasındaki karmaşada topa son dokunan Devran, skoru 2-0 yaparak takımını üstünlüğe taşıdı. İlk yarı, Tremeşeli Holding Dumlupınar'ın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 50. dakikada gelişen Küçük Kaymaklı atağında Dumlupınar savunmasının hatasını değerlendiren Arcan, aşırtma bir vuruşla fileleri havalandırarak skoru 2-1'e getirdi. 80+2. dakikada serbest atıştan gelen topu kafayla kale önüne indiren Arcan'ın asistini değerlendiren Ege, kafayla fileleri havalandırarak maça dengeyi getirdi ve skoru 2-2'ye taşıdı.

KTFF'DEN KUTLAMA

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Asbuzu U16 Ligi’nde şampiyon olan Tremeşeli Holding Dumlupınar’ı tebrik eden bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, ''değerli kulüp başkanı Mehmet Evram’ı ve yönetim kurulundaki çalışma arkadaşlarını, teknik heyet, kulüp personeli ve futbolcularını tebrik ederiz. Ayrıca finale kadar çıkıp son ana kadar müthiş finalin keyif vermesinde büyük bir mücadele örneği gösteren Küçük Kaymaklı TSK camiası kutlarız.'' denildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar