Arda Güler'in sakatlığı Real Madrid'i hareketlendirdi

14 Kasım 2023

Güncelleme: 15 Kasım 2023

A
A

İspanyol devi Real Madrid, genç futbolcu Arda Güler'in motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla önlemler almaya başladı.

ZgotmplZ

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 20+10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan 18 yaşındaki Arda Güler, 6 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Ancak genç futbolcu, transferinin ardından yaşadığı üçüncü sakatlıkla mücadele etmekte, bu durum da kulüp içinde endişeye neden olmaktadır.

Marca'nın haberine göre, Arda'nın üçüncü sakatlığı sonrasında kulüp içinde birçok kişi genç oyuncu için endişeli. Şu anda Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi belirlenmemiş durumda ve öncelik, genç futbolcunun yaşadığı sakatlık sorununu anlamak üzerine yoğunlaşmış durumda.

Real Madrid, ayrıca Arda Güler'in üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından genç oyuncunun mental sağlığını korumak ve motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla önlemler almış durumda. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, genç yıldızı Braga maçında kadroya alarak Santiago Bernabeu atmosferini deneyimlemesini istediği belirtiliyor.

Ancelotti'nin, Braga maçının ardından Arda Güler'e acele etmemesi ve sakatlığına dikkat etmesi yönünde tavsiyelerde bulunduğu ifade ediliyor. Bu süreçte soyunma odasındaki herkesin genç futbolcuya destek verdiği, Real Madrid'in Arda Güler'in gelişimine odaklanarak ona destek olmayı sürdüreceği belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar