Antalya'daki maçlarını tamamlayan U16 Milli Takımı yurda dönüyor

28 Mart 2024

Güncelleme: 29 Mart 2024

A
A

KKTC U16 Milli Takımı, Antalya'daki son maçlarını Antalyaspor U17 takımıyla oynadı. Maçta mağlup olsalar da milli takım yaş olarak kendilerinden büyük rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergiledi.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

KKTC U16 Milli Takımı, Antalya'da düzenlenen organizasyonun son karşılaşmasını oynadı.

Maçta Antalyaspor U17 takımına karşı mücadele eden milli takımı mağlup oldu.

Ancak, maç boyunca kendilerinden büyük bir rakibe karşı iyi bir performans sergiledikleri belirtildi. 

Milli takım, Antalya'daki maçların tamamlanmasının ardından yarın adaya dönecek.

Genç Milli Takımlar Antrenörü Hüseyin Kızmazoğlu ve ekibi, kamp boyunca izlenimleri ve notlarını kaydederek ilerleyen dönemlerde kullanmak üzere veri oluşturdu.

Organizasyon boyunca KKTC Futbol Federasyonu 2. Başkanvekili Hüseyin Duvarcı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Üst Kurulu Başkanı Hüseyin Ekmekçi ve Genel Sekreter Yardımcısı ve İdari İşler Sorumlusu Eren Şişik de milli takım kafilesine eşlik etti.

KTFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Üst Kurulu Başkanı Hüseyin Ekmekçi, Antalya'daki organizasyonla ilgili izlenimlerini paylaştı. Antalyaspor'un milli takıma ve KKTC futboluna büyük ilgi gösterdiğini belirten Ekmekçi, iki taraf arasında altyapı konusunda önemli bir işbirliğine varıldığını açıkladı.

Ekmekçi, Antalyaspor Altyapı Koordinatörü Ferda Ramanlı ile yapılan görüşmeler sonucunda kulüp takımlarının ve milli takımın Antalyaspor tesislerinde kamp yapması ve antrenörlerin eğitimleri konusunda anlaşmaya varıldığını ifade etti. Bu anlaşma ile Trabzonspor'un ardından Antalyaspor ile de kurumsal bir ilişki kurulduğunu belirtti.

Son olarak, Ekmekçi, Antalya deneyiminin kendileri için öğretici ve değerli olduğunu vurgularken, milli takım oyuncularının rekabete hazırlanması ve uluslararası alanda ülkemizi temsil etmeleri için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar