Alevkayası'nda tırmanma yarışı

23 Mayıs 2024

Güncelleme: 24 Mayıs 2024

A
A

2024 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası'nın ikinci yarışı cumartesi günü, uzun bir aradan sonra yeniden kullanılacak olan Çeşme-Alevkayası yolunda gerçekleştirilecek. 5 yarıştan oluşacak yarışmaya 25 yarışmacı katılıyor.

ZgotmplZ

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun (KKTOK) organize ettiği 2024 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası'nın ikinci yarışı, uzun bir aradan sonra tekrar kullanılacak olan Çeşme-Alevkayası yolunda bu Cumartesi gerçekleştirilecek.

25 YARIŞMACI KATILIYOR

5 yarıştan oluşacak şampiyonaya bu yıl ilgi artmış durumda. Geçtiğimiz sezon şampiyonu Deniz Denner, önceki sezonların başarılı sürücüsü Kemal Topçuoğlu, Kıbrıs’ın güneyinde Time Attack Şampiyonu Loucas Christoforou, E4 kategorisi son şampiyonu Ahmet Bağrıaçık ve son ralli şampiyonu Enver Haskasap dahil olmak üzere 25 sürücü en iyi zaman için yarışacak.

Yarış, 25 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’te start alacak. Seyirci alanı, Alevkayası Çeşme olarak bilinen noktada bulunacak.

kinci tırmanma yarışının servis alanı Alevkayası piknik alanında konumlanacak.

Yarış, aynı zamanda Mahalli Ralli Şampiyonası olan Ahmet Demirel Ralli Kupası’na da puan verecek.

Yarış, Tunning Torch sponsorluğunda ve Basel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Ayrıca Eurol, Near East Bank, Limon, Gopro, Genpower, Aveon Sigorta, Polaris ve Rinata Parts katkıları ile yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar