İş insanları, Bursa'daki toplu taşımayı inceliyor

20 Mart 2024

Güncelleme: 20 Mart 2024

A
A

Ticaret Odası yönetimi Türkiye'deki temasları kapsamında Bursa'da toplu taşıma işletmeciliği hakkında bilgi aldı. 

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz beraberindeki heyetle çeşitli temaslarda bulunmak için Türkiye'ye gitti. 

Ziyaret programı kapsamında önce Bursa’ya giden Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile bir araya geldi.  

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Uğur ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen Deniz, Bursa ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti iş dünyası arasındaki ilişkiyi güçlendirmek amacıyla yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi.

Aynı gün Durmazlar Raylı Sistemler Fabrikasına ziyarette bulunan Oda Başkanı Deniz, beraberindeki heyetle raylı sistemler hakkında bilgi aldı ve fabrikayı gezdi. 

Ardından Burulaş Bursa Ulaşım toplu taşıma işletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.S.yi ziyaret eden heyet, toplu taşıma işletmeciliği konusunda bilgi aldı. 

Bursa Sanayi ve Ticaret Odası daveti ile iftara da katılan heyet, temaslarını İstanbul’da sürdürecek.

Oda Başkanı Turgay Deniz’e Başkan Vekilleri Ramazan Gündoğdu ve Aziz Limasollu, Yönetim Kurulu üyeleri Omaç Cin, Alp Cengiz Alp, Yüksel Akay, Meclis Üyesi  Ahmet Karavelioğlu, Genel Sekreter Aysun Önet İleri, Yönetim Sekreteri Eda Konuralp, Medya ve İletişim Sorumlusu Gizem Davulcu eşlik etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar