Pegasus, KKTC için farklı paketler açıkladı

14 Şubat 2024

Güncelleme: 14 Şubat 2024

A
A

Uçağa biniş ve iniş süreçlerini iyileştirmeyi hedefleyen Pegasus Hava Yolları, bugünden itibaren KKTC uçuş paketlerini yeniledi. Yeni düzenlemede, kişisel eşya hakkı olan 1 uçuş paketi ile ek kabin bagajı hakkı olan 3 farklı uçuş paketi yer alıyor.

ZgotmplZ

Pegasus Hava Yolları, yoğunluğu engellemek ve misafirlerin her ihtiyacına yönelik çözümler sunmak amacıyla yurt dışı ve KKTC uçuş paketlerini yenilediğini duyurdu.

14 Şubat itibarıyla geçerli olacak olan yeni paket yapısında, kişisel eşya hakkı olan 1 uçuş paketi ve ek kabin bagajı hakkı olan 3 farklı uçuş paketi olmak üzere alternatifler bulunuyor.

Pegasus'un bu yenilikçi yaklaşımı, uçağa biniş ve iniş süreçlerini iyileştirmeyi ve misafir deneyimini artırmayı hedefliyor. Aynı zamanda, kabin bagajı ihtiyaçları farklılaşan misafirlere daha fazla opsiyon sunuyor.

Yeni uygulamaya göre, tüm misafirler uçak içine 40cm-30cm-15cm boyutlarında ve 3 kilogramı geçmeyen bir çanta getirebilecekler. Ek kabin bagajı almak isteyen misafirler ise bu ürünü tekil olarak ya da paketlerden birini seçerek satın alabilecekler.

Yurt dışı ve KKTC uçuşları için geçerli olan yeni uçuş paketleri kapsamında dört farklı seçenek sunuluyor:

  • "Light Paket" alan misafirler, ihtiyaçları doğrultusunda ek kabin bagajı satın alabilecekler.
  • "Süper Eko Paket", "Avantaj Paket" ve "Comfort Flex" isimli diğer 3 uçuş paketinden birini tercih eden yolcuların ise 1 adet kişisel eşya, 1 adet kabin bagajı ve 20 kg uçak altı bagaj hakkı olacak.

14 Şubat 2024 tarihinden önce satın alınan biletlerde eski uygulama ve kurallar geçerli olacak. Pegasus Hava Yolları, bu yeniliklerle misafirlerine daha esnek ve kapsamlı bir hizmet sunmayı amaçlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar