Kuzu eti fiyatı denetimlerinde dört işyerine ceza kesildi

14 Nisan 2024

Güncelleme: 14 Nisan 2024

A
A

Bakanlıkların ilgili dairelerinin ekipleri, kuzu eti tavan fiyatı ile ilgili denetimlerine bayramda da devam etti. Bakan Amcaoğlu, vatandaşların şikayetlerini 171 numaralı hatta yapabileceğini kaydetti.

ZgotmplZ

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, kasap, şarküteri ve marketlerde kuzu etine uygulanan 550 TL/kg’lık tavan fiyatla ilgili denetimlerin bayramda da sürdüğünü açıkladı.

Bakan Amcaoğlu, basın bürosu aracılığı ile yaptığı açıklamada, 12 Nisan Cuma gününe kadar toplam 282 iş yerinde fiyat denetimi yapıldığını ve dört işyerine ceza kesildiğini duyurdu.

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı - Ticaret Dairesi, Maliye Bakanlığı - Vergi Dairesi ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı - Veteriner Dairesi’nden ekiplerin, et fiyatları ile ilgili denetimlerini sürdüreceğini kaydeden Amcaoğlu, “Vatandaşlarımız, tavan fiyat uygulaması devam ettiği müddetçe, fiyat sınırlamasına uymayan kasap, market, şarküteri ve benzeri işletmelerle ilgili şikayetlerini 171 numaralı telefon numarasından Tüketici Şikayet Hattı’na bildirebilecek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar