Beşiktaş Token 3 saniyede tükendi

26 Eylül 2023

A
A

Beşiktaş Token, Paribu tarafından satışa sunuldu. 500 bin kilitsiz token 3 saniyede satıldı. 5 milyon kilitli tokenin satışı ise sürüyor.

ZgotmplZ

Beşiktaş Kulübü, token satışı için kripto para borsası Paribu'yla iş birliğine gitti.

Düzenlenen basın toplantısı sırasında satışa sunulan tokenlar rekor sürede satıldı.

Beşiktaş Park'ta gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, token projesinin günümüzde yok sayılamayacağını vurgulayarak, sektörün öncülerinden Paribu'yla anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Uzun süredir dijital para için doğru zamanı beklediklerini de belirten Çebi, şunları söyledi:

"Bugün yüzde 10'luk bir kısmını satacağız. Fırtınalı geçen bir süreçte bu işi yapmak yerine, piyasaların oturduğu bir zamanı tercih ettik. Kulübümüz bu hususta kazanan taraf olacaktır. Çok yüksek fiyatlara çıkan token piyasasında yatırımcıların zarar görmesini istemedik. Bu nedenle de hiç pişman değilim. Beşiktaş kimseyi üzmeyecektir. Bu benim birinci önceliğimdir. Herkesin mutlu olduğunu görmeyi çok arzuluyorum."

İhale yapmadıklarını ve herkese faydalı olabilecek bir anlaşma yaptıklarını da dile getiren Çebi, amaçlarının kullanıcılara fayda sağlamak olduğunu söyledi.
 

KİLİTSİZ TOKENLAR 3 SANİYEDE SATILDI

Beşiktaş ile anlaşmanın kendileri adına gurur verici olduğunu ve çok mutlu olduklarını söyleyen Paribu CEO'su Yasin Oral da, çok büyük bir talep beklediklerini belirtti.

Taraftarla kulüp arasında uzun soluklu bir bağ kurmayı hedeflediklerinin altını çizen Oral, şunları kaydetti:

"Tokenların kısa sürede tükeneceğini düşünüyoruz. Kulübün sağlayacağı faydalardan kullanıcıların faydalanabilmesiyle ilgili bir süreç bu. 10 yıllık bir proje bu. 10 yıl boyunca sürekli gelir sağlama hedefimiz var. Kulübün bugüne kadar beklemesinin pozitif göstergelerinden birisi, kulübün günlük düşünmediği ve geleceğe dönük yatırım yaptığını gösteriyor. 5 milyon kilitli, 500 bin kilitsiz token satışa sunuldu. Kilitsiz tokenlar 3 saniyede satıldı. Çok uzun soluklu bir proje olacak. Burada en önemli husus kasaya ilk gün girecek miktar değil, sürekli bir gelirin olması. Birçok örnekte bunların olmadığını görüyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor. Bu anlaşmanın üzerinden 3 yıl geçtikten sonra ne olacağını düşünerek hareket ediyoruz biz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar