Trafik denetimindeki şüpheli halleri ele verdi: 6 kişi uyuşturucudan tutuklandı

20 Kasım 2023

A
A

Girne’de polisin yaptığı trafik denetimi sırasında şüpheli halleri dikkat çeken 3 kişi ile olayla bağlantısı belirlenen 3 kişi daha uyuşturucu nedeniyle tutuklandı.

ZgotmplZ PGM

Girne'de 6 kişi uyuşturucu bulundurmak ve temininden tutuklandı.

Olay gece 01.00 sıralarında İslambey Sokak üzerinde meydana geldi.

Polisten verilen bilgiye göre, devriye halinde bulunan trafik ekipleri tarafından 25 yaşındaki M.F.M.'nin (E) idaresindeki araç kontrol maksatlı durduruldu.

Araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan 24 yaşındaki A.D. (E) ve 25 yaşındaki M.D.'nin (E) şüpheli hareketleri üzerine, söz konusu şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan aramada toplam "2" gram hint keneviri türü uyuşturucu madde bulundu.

Şahıslar tutuklanırken, soruşturmayı genişleten Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 31 yaşındaki T.S.A. (K), 22 yaşındaki C.C.A. (K) ve 29 yaşındaki O.A.A.'nın (E) bulundukları ikametgahta arama hyaptı.

Aramada yaklaşık 62 gram ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından temin edildiğine inanılan 69 bin 40 TL, 2 bin 711 dolar, 1190 sterlin ve 20 euro nakit para bulunarak emare olarak alındı.

Bu şahıslar da tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar