DP kontenjan adayı Serhat Akpınar'dan Fikri Ataoğlu'na teşekkür

15 Aralık 2021

Güncelleme: 15 Aralık 2021

A
A

23 Ocak seçimlerinde Demokrat Parti'den kontenjan adayı olarak Girne 1'inci sıradan milletvekili adayı gösterilen Serhat Akpınar, adaylığını duyurdu, DP lideri Fikri Ataoğlu‘na teşekkür etti.

ZgotmplZ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, 23 Ocak 2022 Milletvekilliği Erken Genel Seçimi’nde Demokrat Parti (DP) adayı olarak, Cumhuriyet Meclisi'ne girmek için mücadele verecek.

Akpınar, DP'den kontenjan adayı olarak Girne 1'inci sıradan milletvekili adayı gösterildi.

Kişisel sosyal medya hesaplarından adaylığını duyuran ve bir teşekkür açıklaması yapan Serhat Akpınar, DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ve partililere teşekkür etti.

Akpınar, "Ben, siz olarak hazırım" sloganıyla yayımladığı açıklamasında, "Zor bir yolculuk ancak bizlerin kaderini doğru yönde değiştirmek için artık bir ve biz olarak gücünüz ve desteğinize ihtiyacım var. Gün bugün." sözleriyle halktan destek telebinde bulundu.

SERHAT AKPINAR KİMDİR?

Serhat Akpınar, 1 Şubat 1964 tarihinde Lefkoşa Arabahmet yerleşkesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini doğduğu yer olan Lefkoşa’da tamamladı.

Üniversite lisans ve lisansüstü eğitimini İngiltere'de işletme alanında gerçekleştiren Akpınar, uzmanlık eğitimini uluslararası pazarlama alanında tamamladı.

1985 yılında KKTC'nin ilk özel üniversite​si Girne Amerikan Üniversitesi'ni​ kurdu​. ​

Uluslararası Kalite Güvence Temsilciliği, Ulusal ve Uluslararası akreditasyon kurumları bünyesinde sayısız uluslararası çalıştayda görev aldı.

Karpaz Bal Ormanları Projesini başlattı. 

Serhat Akpınar, evli ve iki çocuk babasıdır.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar