Bacak arasına yediği tekme durdurdu: Ev arkadaşına cinsel saldırı girişimine 3 ay hapis

Kamalı Haber, 25 Mart 2024

A
A

Haspolat'ta ev arkadaşına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan zanlı, iddiaları reddetse de 3 aylığına cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Haspolat Belediye Evleri’ndeki kadın ev arkadaşının şikayeti üzerine “cinsel tecavüze teşebbüs, cinsel saldırı, cinsel taciz ve ciddi darp" suçlamalarıyla tutuklanan 23 yaşındaki B.E. bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. 

Olaya ilişkin bilgi aktaran polis, 21 Mart günü 02.30 sıralarında yaşanan olayda, zanlının ev arkadaşı Ç.T.’nin elleri ve ayaklarını tutarak, cinsel tacizde ve cinsel saldırı girişiminde bulunduğunu, kıyafetlerini çıkarmaya çalışırken, cinsel organına aldığı tekme sonrası kadını bırakmak durumunda kaldığını bildirdi.

Yapılan şikâyet üzerine zanlının aynı gün kalmakta olduğu evde tespit edilerek, tutuklandığını açıklayan polis, zanlı ve müştekiden DNA incelemesi için kan ve tükürük swapları alındığını kaydetti.

Polis, zanlının sözlü beyanında internette ev arkadaşı aradığını, Ç.T. ile orada tanıştıklarını, ev kirası için para istediğini fakat para vermek istemediği için evden çıkmasını söylediğini, müştekinin de kabul edip “Beni bırak o zaman” dediğini ve kendisini araba ile bıraktığını söylediğini aktardı.

Soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını kaydeden polis, işlenen suçların ciddiyetine vurgu yaparak, tutuklu yargı talep etti.

Polisin ardından söz alan zanlı ise cinsel saldırı iddialarının doğru olmadığını öne sürerek, “Ev arkadaşı olarak aldım. 5 bin TL verecekti ama vermedi. Üstelik onu birçok kez işe ve okula bıraktım. Bir haftada bin 500 TL benzin parası harcadım. Kira vermek istemedi ve evden çıkacağını söyledi. Ben de istediği yere bıraktım.” dedi.

Mahkeme, zanlının 3 ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar