Arıklı, sorunlarını dinlediği taksicilere yeşil ışık yaktı

27 Mart 2024

Güncelleme: 27 Mart 2024

A
A

Arıklı, taksicilerin sorunlarını çözmek için ilgili kurumlarla gerekli adımların atılacağını ifade ederek, amacın sektörün disiplin altında çalışarak kazanç elde etmesi olduğunu söyledi.

ZgotmplZ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, taksicilerin, başta korsan taksiler olmak üzere karşılaştığı tüm sorunları çözmek için ilgili kurumlarla birlikte eş güdüm içerisinde gerekli adımları atacağını söyledi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Murat Karalar başkanlığındaki Birleşik Taksiciler Birliği heyetini kabul ederek sektörle ilgili sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

"AMAÇ SEKTÖRÜN BİR DİSİPLİN ALTINDA ÇALIŞMASI"

Heyetten taksicilerin karşılaştığı sorunlarla ilgili bilgi alarak, söz konusu sorunların aşılması için en erken zamanda gerekli adımların atılacağını söyleyen Arıklı, “Amaç ve niyet taksi sektörünü en iyi şekilde bir disiplin altında çalışması ve bu doğrultuda kazanç elde edilmesidir.” dedi.

Arıklı, Birleşik Taksiciler Birliği'nin görüşlerinde haklı olduğunu belirtti ve turizm için oldukça önemli olan bu sektörün sorunlarını ortadan kaldırmak için yerel yönetimler de dahil ilgili kurumları iş birliğine davet etti.

Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Murat Karalar ise, görüş için Hukuk Dairesine gönderilen Motorlu Araçlar (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın ivedilikle Meclis komitesinde görüşülüp ardından Genel Kurulda onaylanmasını talep etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar

İlginizi Çekebilir