Annesine şiddet tehdidinde bulunmaya devam etti: Tutuklu yargılanacak

28 Mart 2024

A
A

Lefkoşa Marmara'da daha önce de annesini tehdit etmekten hapis cezası alan zanlı, aynı suçu işlemeye devam ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ

Lefkoşa'nın Marmara bölgesinde komşusu olduğu annesi 79 yaşındaki C.S.’yi birçok kez tehdit eden B.S. tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede zanlıyla ilgili olguları aktaran polis, zanlının 26 Mart'ta Marmara bölgesindeki evinin sınır duvarına komşusu ve eniştesi tarafından çekilen bir metre uzunluğundaki brandayı elindeki sigara ile bir cm'lik bölgesini yakıp kasti hasara uğrattığını söyledi. 

Zanlının olayı polise aktaracağını söyleyen annesine hitaben, "Seni boğazlarım eğer beni polise şikayet edersen evin etrafına benzin dökerim sen de içindeyken çakmak çakıp yakarım" diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu açıklayan polis, şikayet üzerine zanlının aynı gün tutuklandığını ve 13 Ocak 2024'te yine komşularını rahatsız ettiği gerekçesiyle hakkında dosya tazmin edildiğini kaydetti.

ŞUBATTA HAPİS CEZASI ALDI ÇIKINCA DEVAM ETTİ

Polis, zanlının annesine 21 Ocak 2024 ve 2 Şubat 2024 tarihlerinde de şiddet tehdidi ve itale-i lisan suçlarını işlediğini, bu dosyadan da 30 gün hapis cezası aldığını ve 4 Mart'ta tahliye olduktan 23 gün sonra aynı suçları işlemeye devam ettiğini açıkladı.

Polis, zanlının serbest kalması halinde aynı suçları işlemeye devam edeceğini belirterek, tutuklu yargılanmasını talep ederken, zanlı ise annesinin 80 yaşında olduğunu, bazı şeyleri uydurduğunu iddia etti.

Mahkeme, zanlının 45 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar