Maçları yayınlayan takımlara ceza

20 Kasım 2023

A
A

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, aldığı kararları kamuoyuyla paylaştı.

ZgotmplZ KTFF

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, AKSA liglerinin 1’inci haftasından 7’nci haftaya kadar olan maçların yanı sıra Asbuzu U16 liginin ilk üç hafta maçlarını tescil etti.

Ayrıca, Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, içinde bulunulan sezon için kayıt yaptıran teknik direktör ve/veya antrenörlerin herhangi bir sıfatla yönetici, malzemeci vb. görevlerde diğer pozisyonlarda yedek kulübesine akredite olamayacağını belirtti. Bu ihlali gerçekleştiren kişilere, ilgili sezonda teknik direktör ve/veya antrenör olarak çalışma izni verilmemesine karar verildi.

KTFF Yönetim Kurulu, müsabakalara müsabaka başlama saatinden beş (5) dakika önce sahada hazır bulunmayan takımlara 10. haftadan itibaren her bir ihlal için bir asgari ücret para cezası uygulanacağına karar aldı.

Ayrıca, Yönetim Kurulu, KTFF’na kayıtlı takımların kendi eğitimlerinde göstermek amacıyla kendi karşılaşmalarını kamera ile kayda alabilmelerine izin verdi. Ancak, bu kayıtları herhangi bir nedenle (web, sosyal medya, tv) herkesin görmesini sağlamak amacıyla kullanan kulüplere her ihlal için bir asgari ücret para cezası uygulanacağına karar verdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar