Din İşleri Başkanı Ünsal, MYK Haber aracılığıyla Kıbrıs Türk halkının Ramazan Bayramı'nı kutladı

10 Nisan 2024

Güncelleme: 10 Nisan 2024

A
A

Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Ünsal, MYK Haber aracılığıyla yayımladığı bayram mesajında, çocukların sevindirilmesini istedi, Kıbrıs Türk halkına sağlık, sıhhat, mutluluk ve huzur içinde kutlanacak nice bayramlar diledi.

ZgotmplZ

Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünsal, MYK Haber aracılığıyla Kıbrıs Türk halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ünsal mesajında şunları kaydetti:

“Başta Kıbrıs halkı olmak üzere, Ramazan’ın gelişiyle, hayatının şeklini, güncelini değiştiren bütün inanan kardeşlerimizin, önce yaptıkları ibadetlerin kabulünü, sonra da bayrama huzur, güzellik, sağlık ve mutluluk içinde ulaşmalarını ve idrak etmelerini istiyoruz.

Hep şunu söyledim, bundan sonra da söyleyeceğim; Ramazan başlayınca kendi çocuklarımızı, bayram gelince başkalarının çocuklarını sevindirmeyi unutmayalım. Onlar bayramın geldiğine sevinsin, bizim çocuklarımız Ramazan'ın geldiğine sevinsin, buna da dikkat edelim inşallah.

Biz Allah'ın kullarıyız, biz O’nun emrine tabiyiz, biz dinimize sahip çıkarsak, ‘Allah da devletimize sahip çıkacaktır’ diyoruz.

Cenab-ı Hak daha nice Ramazanları, daha nice bayramları, sağlık, sıhhat, mutluluk ve huzur içinde idrak edebilmeyi bizlere, nasip etsin inşallah.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar