Tatar ve Üstel'den Canlıbalık için taziye mesajı

28 Kasım 2023

Güncelleme: 28 Kasım 2023

A
A

Vefatıyla üzüntüye neden olan Aydın Canlıbalık için Cumhurbaşkanı Tatar ve Başbakan Üstel birer taziye mesajı yayımladı.

ZgotmplZ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel, Girne Antik Liman'da bulunan Canlıbalık Restoran'ın sahibi Aydın Canlıbalık'ın vefatı nedeniyle birer taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Tatar mesajında, "Girne Antik Limanı’nın sembolleşen işyerlerinden Canlı Balık restorantın sahibi ve işletmecisi Aydın Canlıbalık’ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Girne Antik Limanı önemli bir değerini kaybetmiştir. Merhum Aydın Canlıbalık’a Allah'tan rahmet, yaslı ailesine, sevenlerine ve Girne Antik Liman camiasına başsağlığı dilerim." ifadelerine yer verdi.

Başbakan Üstel de yayımladığı mesajda, "Girne’nin en eski esnaflarından, Antik Limanı’nın simgeleşmiş işletmelerinden Canlı Balık’ın sahibi, Aydın Canlıbalık’ın vefatından derin bir üzüntü duydum. Merhum Aydın Canlıbalık’a Allah'tan rahmet, yaslı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yıllardır Girne Antik Liman'da sahibi olduğu Canlıbalık Restoran'ı ailesiyle birlikte işleten 79 yaşındaki Aydın Canlıbalık, dün yaşamını yitirmişti.

Canlıbalık'ın cenazesi, bugün Karaoğlanoğlu Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaoğlanoğlu Mezarlığı'na defnedilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar