İpek Koza Festivali, hava şartlarına rağmen halkla buluştu

5 Mayıs 2024

Güncelleme: 6 Mayıs 2024

A
A

Girne Bellapais'te düzenlenen İpek Koza Festivali, ikinci günün sabahında hava şartları nedeniyle iptal edilmesi sonrası, havanın düzelmesi ile gecikmeli olarak yeniden organize edilerek, ikinci gününde tamamlandı.

ZgotmplZ

Girne Belediyesi’nin, Beylerbeyi Muhtarlığı ve Yeşil Barış Hareketi işbirliğinde, KKTC Telsim’in iletişim sponsorluğunda 19’uncusunu düzenlediği Kıbrıs İpek Koza Festivali tamamlandı.

İki gün süren festivalin ilk günü coşku ve yoğun kalabalık ile tamamlanırken, ikinci gün hava muhalefeti nedeni ile gecikmeli başladı. 

İkinci gün sabah yaşanan hava muhalefeti nedeni ile iptal edilen festival, havanın düzelmesi ile yeniden organize edilerek halk ile buluştu.

DUT FİDANI EKİMİ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Festival’in ikinci gününde gerçekleştirilen ilk etkinlik ise dut fidanı ekimi oldu. Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne Belediyesi Meclis Üyesi Ali Tektan, Beylerbeyi Muhtar Niyazi Engin, Yeşil Barış Hareketi Genel Sekreteri Doğan Sahir, Girne Belediyesi Kültür İşleri Şube Amiri Aysun Çelik ile Parklar ve Bahçeler Şube Amiri Mehmet Atak, birlikte dut fidanı ekimi gerçekleştirdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar