Dinçyürek, engellilerin sorunları için harekete geçiyor

17 Mayıs 2024

Güncelleme: 17 Mayıs 2024

A
A

Ortopedik Özürlüler Derneği'nden bir heyeti ağırlayan Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, acil sorunların çözümü için hemen harekete geçeceklerini açıkladı.

ZgotmplZ

Engelliler Haftası dolayısıyla Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'nden bir heyet, Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek’i ziyaret etti.

Bakan Dinçyürek dernek temsilcilerinin beklentilerini dinledi ve acil sorunların çözümü için hemen harekete geçeceklerini belirtti. Dinçyürek, engelsiz bir yaşam ve sağlığa erişimdeki engelleri kaldırmak için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bu yıl Sağlık Bakanlığı’nda engelli bireylerin sağlığa erişimini kolaylaştırmak amacıyla bir komite kurulduğunu ve komitenin düzenli olarak toplandığını belirten Dinçyürek, engelli bireylerin sorunlarına çözüm odaklı yaklaştıklarını vurguladı.

KİBRİT: "SORUNLARA ANINDA REAKSİYON GÖSTEREREK, ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIYOR"

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, Engelliler Haftası nedeniyle Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek’i ziyaret ettiklerini söyledi.

Kibrit, Dinçyürek'in hekimlik ve milletvekilliği döneminde olduğu gibi bakanlığı döneminde de her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi. Sorunlara anında reaksiyon göstererek çözüm odaklı yaklaştığını belirten Kibrit, Sağlık Bakanlığı’nda engelli bireylerin sağlığa erişimini kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan komitenin çalışmalarını desteklediklerini de vurguladı.


 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar