Cumhurbaşkanı Tatar, Zeren Safa'yı andı

18 Kasım 2023

Güncelleme: 18 Kasım 2023

A
A

Turkish Forum UK’in, Imperial College’da düzenlediği “Pandemi Sonrası Sağlıklı Yaşam” paneline katılan CumhurbaşkanıTatar, yaptığı konuşmada TFUK başkanlarından merhum Zeren Safa’yı da andı.

ZgotmplZ

Londra’da kurulu etkin sivil toplum kuruluşlarından Turkish Forum UK’in, Imperial College’da düzenlediği “Pandemi Sonrası Sağlıklı Yaşam” paneline, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, konuşmasında TFUK başkanlarından merhum Zeren Safa’yı da andı.

Safa'nın kendisi gibi “mali müşavir” olduğunu belirten Tatar, “TFUK denildiğinde Zeren Safa’yı da anmak istiyorum. Çok değerli insanlar tanıdım zamanında. Ne yazık ki onlar ömür bırakıp gidiyor. Eski başkanlarınızdan Zeren Safa da meslektaşımdı. Hatta ofisi buralarda, Holborn’daydı. Benim amcam Sermet Tatar ile ortaklıkları vardı. İlk Chartered Accountant firmalarından bir tanesinin ortağı Sermet Tatar ve Zeren Safa’ydı. Erken yaşta aramızdan ayrıldı. Eski bir başkan olarak Zeren Safa’yı da rahmetle anmak istiyorum.” diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, geçtiğimiz yıl katıldığı Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Londra Ofisi resepsiyonunda da Zeren Safa ile birlikte Londra'da iz bırakan Kıbrıslı Türkleri anmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar