Bir değer daha aramızdan ayrıldı

27 Kasım 2023

Güncelleme: 28 Kasım 2023

A
A

Antik Liman'da bulunan Canlıbalık Restoran'ın sahibi Aydın Canlıbalık bugün vefat etti. Canlıbalık'ın cenazesi, salı günü Karaoğlanoğlu Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karaoğlanoğlu Mezarlığı'na defnedilecek.

ZgotmplZ

Kıbrıs bugün bir değerini daha kaybetti.

Yıllardır Girne Antik Liman'da sahibi olduğu Canlıbalık Restoran'ı ailesiyle birlikte işleten Aydın Canlıbalık bugün vefat etti.

79 yaşında aramızdan ayrılan Aydın Canlıbalık'ın cenazesi, salı günü Karaoğlanoğlu Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaoğlanoğlu Mezarlığı'na defnedilecek.

Canlıbalık'ın vefatı nedeniyle, Başbakan Ünal Üstel, Girne eski Belediye Başakanı Nidai Güngördü gibi bir çok isim taziye mesajı yayımladı.

Başbakan Üstel, ''Aydın Canlıbalık’ın vefatından derin bir üzüntü duydum. Merhum Aydın Canlıbalık’a Allah'tan rahmet, yaslı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.'' mesajını paylaştı.

Nidai Güngördü ise ''Uzun yıllar Girne Antik Limanda,ailesi ile birlikte Canlıbalık Restorantın sahibi ve işletmecisi Aydın Canlıbalık’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.'' ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar