Derneklere proje karşılığı yardım

19 Nisan 2024

Güncelleme: 19 Nisan 2024

A
A

Güzel sanatlarla ilgilenen derneklere proje karşılığı malı yardım yapılıyor. Başvurular, 13-24 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

ZgotmplZ

Kültür Dairesi'nin 2024 yılı için Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü kapsamında yapacağı mali yardımlar için başvurular 13-24 Mayıs tarihleri arasında kabul edilecek. Dernekler, bu tarihler arasında gerçekleştirecekleri güzel sanatlarla ilgili projeler için başvuruda bulunabilecekler. Projelerden sadece bir tanesinin yurt dışı projesi olabilecek ve her bir projenin toplam maliyeti en fazla 252.000TL olacak.

Sunulacak projenin toplam maliyeti (gerçekleşme bedeli) en fazla 252.000TL, bir derneğe yapılabilecek toplam katkı miktarı da en fazla 126,000 TL olacak.

Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü’nde, dernekler tarafından sunulacak herhangi bir projenin toplam maliyetinin (Projenin gerçekleşme bedelinin), Kültür Dairesi’nin bu amaçla kullanılacak toplam bütçe ödeneğinin yüzde 20’si ile sınırlandırılmakta olduğu ve ilgili bütçe kaleminin de 1,260,000TL olduğu duyuruldu.

Bu yardımlardan yararlanmak isteyen derneklerin, başvuru için gereken belgeleri ve materyalleri içeren Başvuru Rehberi 2024 ile Başvuru Formu 2024 ve Proje Kabul Formu 2024 dokümanlarını Kültür Dairesi'nin resmi web sitesinden talep etmeleri gerekiyor. Başvuruların bilgisayar ortamında doldurulması gerekiyor ve son başvuru tarihi 24 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

Bu mali yardımların amacı, güzel sanatlarla ilgili amatör derneklerin kültürel değerleri yaymalarına, geliştirmelerine ve belgelemelerine yardımcı olacak projeler yapmalarını teşvik etmek ve desteklemektir. Başvuruların eksiksiz olarak yapılmış olması önemlidir, aksi halde değerlendirmeye alınmayacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar