Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı yarın KKTC'de gösterime giriyor

16 Kasım 2023

Güncelleme: 18 Kasım 2023

A
A

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı, 17 Kasım'da Türkiye ile eş zamanlı olarak KKTC'de de gösterime giriyor.

ZgotmplZ

Açlık Oyunları serisinin yeni filmi "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" yarın Türkiye ile eş zamanlı olarak KKTC'de de gösterime giriyor. 

Film, Girne Karaoğlanoğlu'nda bulunan Starlux Cinema'da izleyici ile buluşacak.

Seans saatleri, rezervasyon ve ayrıntılı bilgi Starlux Cinema web sitesinden elde edilebilecek.

FİLM HAKKINDA

Film, başrollerini Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth ve Josh Hutcherson'ın üstleniyor.

Genç Snow'u Tom Blyth (Benediction, The Gilded Age), Lucy Gray'i ise Spielberg imzalı "West Side Story" ile çıkış yapan Rachel Zegler canlandıracak.

10'uncu Açlık Oyunları'nın baş oyun kurucusu Dr. Volumnia Gaul rolüyle Viola Davis, oyunlara ev sahipliği yapan ve Panem'in sesi Lucretius “Lucky” Flickerman olarak Jason Schwartzman ve Capitol’deki varlıklı ailelerin çocuklarının eğitim aldığı Akademi’nin dekanı Casca Highbottom olarak Peter Dinklage da filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Suzanne Collins'ın kitabından uyarlanan film için orijinal Açlık Oyunları üçlemesini yöneten Francis Lawrence yönetmen koltuğuna geri döndü. Senaryoyu ise Michael Arndt ve Michael Lesslie kaleme aldı.

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı, Panem'in başına geçmesinden yıllar önce, 18 yaşındaki Coriolanus Snow'un hikayesini konu ediyor.

Yakışıklı ve çekici bir genç olan Coriolanus Snow, Capitol'de gözden düşen, solmakta olan bir soyun son umududur. Onun hayatı, 10. Açlık Oyunları için mentor olarak seçildiğinde değişir. Snow, yoksul 12. Bölge'nin haraç kızı Lucy Gray Baird'e akıl hocalığı yapmakla görevlendirildiğinde büyük bir paniğe kapılır. Ancak Lucy, hasat töreni sırasında söylediği şarkıyla tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu durumun ardından Snow, durumu lehine çevirebileceğine inanmaya başlar. Güçlerini birleştiren Snow ve Lucy'nin hayatta kalmak için zamana karşı yarışı, sonunda kimin ötücü kuş, kimin yılan olduğunu ortaya çıkaracaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar