Touker Süleyman depremzedeler için 100 bin sterlin bağış yaptı

7 Mart 2023

A
A

BBC’nin sevilen ve son derece prestijli televizyon Programı DRAGON’S Den’in yıldızı, başarılı iş adamı Touker Süleyman, depremzedelere ulaştırılmak üzere 100 bin sterlin bağışta bulundu.

ZgotmplZ

BBC’nin sevilen ve son derece prestijli televizyon Programı DRAGON’S Den’in yıldızı, başarılı iş adamı Touker Süleyman, ‘The Sun’s Earthquake Appeal’i destekleyen son isim oldu.

Süleyman’ın bağışladığı, 100 bin sterlin (2 milyon 266 bin 655 TL) doğrudan Türkiye ve Suriye’deki enkazlarda mücadele eden, Kızılay’a ulaştırılacak ve 400 aileye on gün boyunca acil gıda sağlamak için yeterli olacak.

‘‘The Sun’s Earthquake Appeal’ Türkiye Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat Pazartesi günü yerel saatle 04:17 ve 13:24’te meydana gelen iki yıkıcı deprem sonucunda, Türkiye ve Suriye’nin bazı bölgeleri harap oldu.

Bu nedenle Sun Gazetesi, Türkiye ve Suriye’deki depremzedelere yardım için ‘British Red Cross’a bağışlanmak üzere, acil durum çağrısı başlattı. 

Çağrı şu şekilde: "The Sun’s Earthquake Appeal’ 50.000’den fazla kişinin ölümüne neden olan depremin ardından başlatılan kurtarma çalışmaları, bir dizi artçı sarsıntıyla daha da zorlaştı. ‘The Sun’s Earthquake Appeal’ hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bağışta bulunmak için; www.donate.redcross.org.uk"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar